24 / 04 / 2024

Ceyla Gölcüklü'nün eski eşinden de gayrimenkulleri var!

Ceyla Gölcüklü'nün eski eşinden de gayrimenkulleri var!

Ceyla Gölcüklü'nün eski eşi, kızının velayetini almak için açtığı davadan sonra şimdi de malvarlığı tespiti için mahkemeye koştu...



Geçtiğimiz Aralık ayında pankreas kanserine yenik düşen Ceyla Gölcüklü'nün adı; ölümünün ardından dava haberleriyle anılmıştı. 16 yaşındaki kızı Lara'nın velayetini almak için eski eşinin ölümünden sonraki hafta mahkemeye koşan Azeri işadamı Shery Shahnavaz, Lara'yı alıp Londra'ya götürdü. Merhum sosyetiğin eski eşi, yine davacı oldu!

Ceyla Gölcüklü'den boşanırken 140 milyon TL tazminat ödediği iddiasıyla gündeme gelen Azeri işadamı, eski eşinin malvarlığının tespit edilmesi istemiyle dava açtı.

HESAPLAR İNCELENECEK
İSTANBUL Sulh Hukuk Mahkemesi'ne avukatları aracılığıyla başvuran Shery Shahnavaz'ın talebiyle; Ceyla Gölcüklü'den geriye kalan ve Türkiye'de bulunan tüm banka ile tapu dairelerinin tespiti yapılacak.

BELİRLENEN SERVETİ YETERLİ BULUNMADI
İlk belirlemelere göre Gölcüklü'ye ait malvarlığı şöyleydi: 'Gökova'da arsa, Bodrum'da arsa, Akbank Ulus şžubesi'nde hesap.' Shahnavaz, bu malvarlığının dışında eski eşine ait menkul ve gayrimenkullerin olduğunu öne sürüyor.
Takvim


Geri Dön