26 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?



"Ceylan İnşaat  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  nerede?" sorusuna İstanbul Kadıköy - Göztepe yanıtını verebiliriz. Lansmanı dün yapılan projede 192 daire, 9 ofis ve 6 ticari ünite yer alıyor. 


Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje  Ceylan İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl'da konutların büyüklükleri 91 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede 36 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.


Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Toplam arsa alanı 3 bin 339 metrekare olarak belirlenen Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre yakınlıkta bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Kadıköy'de sauna, kapalı ve açık yüzme havuzları, kamelya alanı, çocuk yüzme havuzu, buhar odası, meyve bahçesi, mini sinema salonu, şok havuzu, kapalı otopark, hamam, fitness center, mini futbol, basketbol, oyun parkı, SPA, tenis sahaları ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön