26 / 04 / 2024

Ceylan Yatırım ve Evita'nın fabrikaları satışa çıkarıldı! 12 milyon TL'ye!

Ceylan Yatırım ve Evita'nın fabrikaları satışa çıkarıldı! 12 milyon TL'ye!

Eskidji, Standart Varlık'ın portföyünde yer alan Denizli'deki Evita Fabrikası, Ceylan Yatırım Holding'in fabrika binası ve markası Eskidji tarafından satışa çıkarıldı. Çekmeköy Neveser Konakları, Maya Vera Villa, Alemdağ Doğa–Ata Konakları ve Beylikdüzü F



Eskidji, Standart Varlık’ın portföyünde yer alan Denizli’deki Evita Fabrikası, Ceylan Yatırım Holding’in fabrika binası ve markası ile farklı gayrimenkulleri satışa çıkardı. Satışlar 19 Nisan 2012 tarihinde saat 14.00’te Eskidji’nin genel merkezinde ve internetten yapılacak.

Eskidji tarafından satışa çıkarılan ilk gayrimenkulü Standart Varlık’ın Denizli’deki Evita Fabrikası ve satış mağazası oluşturuyor. 34 bin 300 metrekare arsa içinde 22 bin metrekare kullanım alanına sahip bina için 7 milyon lira istendi.

Satışa çıkan diğer gayrimenkul ve marka ise Ceylan Holding’e ait. İstanbul Yenibosna’daki 6 bin metrekarelik fabrika binasının yüzde 51 hissesi için 5 milyon lira fiyat belirlenirken “Ceylan” markası içinde 3 milyon 300 bin lira +KDV fiyat istendi. Bedelin yarısını peşin isteyen firma, kalan kısım için 12 ay taksit yapacak.

Ayrıca Eskidji İstanbul Çekmeköy Neveser Konakları’nda 165 bin ve 300 bin liraya iki konut ile Maya Vera Villa’da 505 metrekare kullanım alanına sahip tripleks bir villayı da 2 milyon 180 bin dolara satışa çıkardı.

Alemdağ Doğa–Ata Konakları’nda 500 metrekarelik bir dubleks konut için 650 bin dolar isteyen Eskidji, Beylikdüzü Fi Tower’da da 85 metrekarelik bir konut için 235 bin lira istiyor.

Eskidji bu taşınmazlara ilave olarak İzmir, Bursa, Tekirdağ ve Trabzon’da tahmini fiyatları 380 bin lira ile 3 milyon 250 bin lira arasında değişen taşınmazları satış listesinde bulunduruyor. Listedeki taşınmazlar arsa, işyeri, asma katlı mağaza ve tarla gibi nitelikler taşıyor.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

 


Geri Dön