19 / 04 / 2024

Charlize Theron, Hollywood'daki evini 1,75 milyon dolara satıyor!

Charlize Theron, Hollywood'daki evini 1,75 milyon dolara satıyor!

Güzel oyuncu Charlize Theron, Hollywood'un kalbinde yer alan çatı katı evini, zararına satışa çıkardı. Oyuncu, 2007 yılında 2,75 milyon dolara öderek satın aldığı, ultra lüks evini 1,75 milyon dolara satıyor.



Güzel oyuncu Charlize Theron, Hollywood'un kalbinde yer alan çatı katı evini, zararına satışa çıkardı. Variety'in özel haberine göre ünlü oyuncu, 2007 yılında 2,75 milyon dolara ödeyerek satın aldığı, ultra lüks evini 1,75 milyon dolara satıyor. 220 metrekarelik evde, iki banyo ve bir yatak odası var. Theron'un evinin dikkat çeken bir diğer özelliğiyle tavandan tabana olan dev pencereler.



Meydan



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Hollywood’un en güzel kadınlarından Charlize Theron’un, Hollywood’un kalbinde yer alan çatı katı evini, zarar ederek satacağı belirtildi.


Variety sitesinin özel haberine göre Theron, 2007 yılında 2,75 milyon dolara ödeyerek satın aldığı, ultra lüks evini 1,75 milyon dolara satıyor.


Theron’un, 220 metre kareden daha geniş bir oturuma sahip olan, iki banyolu ve bir yatak odalı evini satışa çıkardığı haberini ilk olarak Hollywood’un en bilinen emlak şirketlerinden Celebrity Address Aerial aldı.


Theron’un satışa çıkardığı evinde paslanmaz çelik mutfak, ultra yüksek tavan, birbiriyle bağlantılı odalar ve özel tasarımlar dikkat çekiyor.


Bugün


Geri Dön