19 / 04 / 2024

Chery Bursa Bayisi törenle açıldı!

Chery Bursa Bayisi törenle açıldı!

Chery Tomurcuk Otomotiv'in plazası kalabalık davetli topluluğunun katılımı ile görkemli bir şekilde açıldı...



Türk Otomotiv sektöründe her geçen gün pazar payını yükseltmeye devam eden Chery, ürünlerine olan talebin artması sayesinde Türkiye çapındaki yetkili satıcı ve servis ağını genişletmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Türkiye'nin tüm illerinde satış ve satış sonrasında en iyi hizmeti sunmayı kendisine öncelikli ilke edinen Chery Tomurcuk Otomotiv'in Bursa'da açtığı plazası ile satış ve servis hizmetini güçlendirdi.

Chery'nin Bursa Bayiliğini üstlenen Tomurcuk Otomotiv  İzmir  Yolu 5. Km üzerinde açtığı plazası ile Bursa ve bölgedeki tüketicilere Chery'nin gelişmiş ve kaliteli hizmetini sunmayı sürdürecek.

Açılış töreninde davetliler arasında Nilüfer Belediye Başkanı, Bursa Tamirciler Odası Başkanı, Uludağ Üniversitesi Rektör ve Dekanları ve Bursa Spor yönetimi ve sanatçı Aylin Coşkun yer aldı. Davetliler Tomurcuk Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tomurcuk tarafından karşılandı.

1979 yılında İrfan Yönel  tarafından oto tamir atölyesi olarak kurulan Tomurcuk Oto, 32. hizmet yılında 2. kuşak işletmeciliğinde Yasin Tomurcuk ile %100 müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmetlerine devam etmektedir. 2007 yılından beri  Chery'nin yetkili servisi olarak hizmet verdiklerini belirten Yasin Tomurcuk; 750 metrekarelik showroom ve 700 m2 servis alanı ile yetkili satış ve tüm servis hizmetlerini vereceklerini belirtti.

Açılış töreni dans gösteri ise sona erdi.


Geri Dön