19 / 04 / 2024

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.



Faaliyet gösterdiği 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500 binin üzerinde odayla dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak. 


BÜYÜME HEDEFİ 

Choice Hotels International CEO'su Stephen P. Joyce, Haziran 2014'te Clarion Hotel&Suites Şişli'yi açarak Türkiye pazarına girdiklerini söyledi. Choice Hotels International olarak dünya pazarındaki büyüme stratejilerinde Türkiye'nin önemli bir yer tuttuğunu anlatan Stephen P. Joyce, Clarion markasıyla açacakları iki yeni oteli Türkiye'deki büyümelerinin başlangıcı olarak kabul ettiklerini ifade etti. Stephen P. Joyce, "Dünyadaki büyümemizde Türkiye en fazla önem verdiğimiz pazarlar- j dan biri. Choice Hotels olarak Türkiye'nin yüksek potansiyeline inanıyoruz. I Bu nedenle Türkiye'deki portfolyomuzu ve markalarımızı büyütmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 



Antalya Gazetesi 


Geri Dön