29 / 03 / 2024

CHP, Altınordu ve Gülyalı imar planı iptali için dilekçe verdi!

CHP, Altınordu ve Gülyalı imar planı iptali için dilekçe verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.


Burada bir basın açıklaması yapan CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, halen askıda olan imar revizyonunun toplumun yararına olacak nitelikte düzenlenmediğini iddia etti. Söz konusu imar revizyonunun kentin 25-30 yılını bağlayacağını belirten Şahin, "Bizlere yoğun şekilde ulaşan şikayetlerden anladığımız üzere plan Altınordu ve Gülyalı halkını mağdur etmiştir. Bu mağduriyetlerin ortadan kalkması için halen askıda olan 1/5000'lik revizyon imar planının tümden iptal edilerek, yeniden düzenlenecek halkımızın ve konuyla ilgili kurumların görüşü alınarak düzenlenmesini kamuoyu adına talep ederiz" dedi. 


Ordu Güncel Gazetesi


Geri Dön