25 / 04 / 2024

Chris Heller İstanbul'da gayrimenkul danışmanlarıyla buluştu!

Chris Heller İstanbul'da gayrimenkul danışmanlarıyla buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firmalarından biri olan Keller Williams'ın CEO'su Chris Heller, İstanbul'da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.



Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firmalarından biri olan Keller Williams'ın CEO'su Chris Heller, İstanbul'da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi. Kariyeri boyunca 3 bini aşkın ev satan, yaptığı satışlarla sektörde çeşitli rekorlara imza atan Chris Heller, Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki gelişimi ile fırsatlar barındıran bir pazar olduğunu söyledi.


Döviz kurundaki artışın özellikle yabancı SHI yatırımcılar için fırsat olarak görüldüğüne vurgu yapan Heller, "Piyasadaki dalgalanmalar Türkiye'ye özel bir durum değil. Dünyanın her yerinde gayrimenkul pazarında iniş ve çıkışlar her zaman olacak, önemli olan burada fırsatları yakalayabilmek" diyor.


Türkiye gayrimenkul piyasasının fırsatlarla dolu olduğuna işaret eden Heller, İstanbul'un dünyanın en güzel ve gelişmeye devam eden bir şehri olduğunu, yüksek gayrimenkul fiyatları ile de gayrimenkul danışmanları için kazançlı bir şehir olduğunu vurguladı.


Keller Williams'ın 2013'te geldiği Türkiye pazarında yavaş ilerlediğini belirten Heller, "Önümüzdeki dönemde Türkiye'de hızlanacağız. Hedefimiz 2025 yılında Türkiye'de 7 ile 10 bin arasında danışmana sahip olmak. Bu rakam ülkede toplam gayrimenkul danışmanlığı yapan kişi sayısından bile fazla olabilir fakat gelişen ve büyüyen Türkiye için bu imkansız bir hedef değil" dedi.


Ekonomist


Geri Dön