27 / 04 / 2024

Christina Aguilera'nın Beverly Hills'teki görkemli evi!

Christina Aguilera'nın Beverly Hills'teki görkemli evi!

Christina Aguilera'nın Beverly Hills'teki Akdeniz stili evi, gösterişli yaşam biçimi için ideal bir şekilde dekore edilmiş...



Popun kraliçesini, gündelik hayatında, evde olduğu zamanlarda, şeker pembesi bir koltukta kıvrılmış halde ya da ofisinde yer alan püsküllü bir kanepede veya görkemli platform yatağında yastıklara gömülmüş olarak bulabilirsiniz. "Eğer seçme şansım olsaydı her şeyi yatakta yapardım" diyor 28 yaşındaki Aguilera. "Toplantılarımı yatakta yapıyor, yemeğimi yine orada yiyorum. Manikür ve pedikürümü de yatakta yaptırıyorum. O kadar çok seyahat ediyorum ki, evimin konforuna kavuştuğum nadir anlarda mutlaka keyfini çıkartmaya bakıyorum."

Müzik yapımcısı kocası Jordan Bratman ve 21 aylık oğlu Max ile paylaştığı kartal yuvası aslında MTV"deki realite şovlarında her bir karesi yayınlanan Osbourne ailesinin eviydi. Aguilera ve Bratman, evin popülaritesinin özel hayatlarına etki edeceğini düşünerek ilk başta mekanı görmeyi reddetmişler. Zira ev şu an Hollywood ev turları otobüsleri için önemli bir durak konumunda. Ancak iki yıl boyunca arayıp da beğendikleri bir yer bulamayınca fikir değiştirmişler. "İçeri girdiğimiz andan itibaren sürekli birbirimize bakarak, 'Burada yaşayabiliriz diyorduk" diye hatırlıyor o günleri Aguilera, gülerek. "Evde lagüne benzeyen bir havuz, inanılmaz bir bebek odası ve güzellik salonum için özel bir alan zaten vardı. Bu yüzden mekanın ününe dair bir ağırlık hissetmedim üzerimde. Ayrıca evde kullanıma hazır bir müzik stüdyosu ile gelişmiş bir güvenlik sisteminin olması büyük şanstı." Altı aylık bir renovasyon sürecinin ardından, geçtiğimiz şubatta oğulları Maj^in doğumundan iki hafta sonra eve yerleşmişler.

Evin tarzı  'Alice Harikalar Dünyası'nda' sevimliliği ile rock & roll asiliğinin birleşmesi. Malikanede gotik, hicivli, Hollywood regency tarzı ve Çin ilhamlı unsurlar; graffiti sanat eserleri yan yana getirilmiş. Aguilera "Evin her alanının kendi karakterine sahip olmasını istedim" diyor.
Milliyet Cadde


Geri Dön