25 / 04 / 2024

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Güzelbahçe'ye yeni proje!

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Güzelbahçe'ye yeni proje!

Çiçek Kardeşler İnşaat’ın Bayraklı’da hizmete aldığı Çiçek Plaza; konumu, ferah ve lüks çalışma ortamı ile yatırımcıyı kendine çekmeyi başardı




Çiçek Kardeşler İnşaat'ın,  İzmir  iş hayatının yeni merkezi olan Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza, emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları kendine çekmeyi başardı. Çiçek Plaza'nın, güneş alan 320 metrekarelik iç avlusu, çalışanların motivasyonunu ve enerjisini artırırken; plazadaki ofislerin de birbiriyle iletişiminin ve sinerjisinin artmasını sağlıyor. 44 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen ve birleştirilebilen 164 ofisiyle Çiçek Plaza, her sektörün ihtiyacını karşılayacak fiziksel özelliklere sahip. Müşteri memnuniyetini esas alarak projelerini şekillendirdiklerini belirten Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, sektörde kalıcı ve nitelikli projeler üretmenin, nicelikten önce geldiğine inandıklarını söyledi. Daha kaliteli ve nitelikli projeler üretebilmenin de rahat çalışabilmekten geçtiğini belirten Çiçek, bu nedenden dolayı proje yapacakları tüm arazileri satın aldıklarını dile getirdi.


ULAŞIMI DA ÇOK KOLAY

Çiçek Plaza'nın fark yaratan özelliklerine de değinen Mustafa Çiçek, "Az sayıda çalışanı olmasına karşın faaliyet gösterdiği sektörün gereklilikleri nedeniyle sürekli kalabalık toplantılar yapmak zorunda kalan firmalar, Çiçek Plaza'da bulunan ortak kullanıma açık 20 kişilik toplantı salonu sayesinde büyük ofis satın almak ya da kiralamaktan kurtuluyor ve böylece giderlerini düşürüyor" diye konuştu. Çiçek Plaza'nın bulunduğu konum ile de büyük avantaj sağladığına dikkat çeken Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek de, "Stadyum Metro durağına sadece bir dakika mesafede bulunması, ana arterlere yakınlığı, İzmir'deki tüm merkezi alanlara ulaşmada sağladığı kolaylık Çiçek Plaza'nın tercih edilmesine neden oluyor. Ayrıca 2017 yılında faaliyete girecek ve tüm Ege Bölgesi'nin bağlı olacağı İdare Mahkemeleri binası ve yeni yapılacak plazalar sayesinde bölge önümüzdeki 1 - 2 yıl içinde çok gelişecek" ifadesini kullandı.


YENİ PROJE YOLDA

Kazım Çiçek, 2016 yılında satın aldıkları ve Güzelbahçe'nin en değerli arazilerinden biri konumundaki Oba Camping'in bulunduğu 21 dönümlük alanda 80 adet lüks konut yapacaklarını kaydetti.



Yeni Asır


Geri Dön