29 / 03 / 2024

Çiçek Plaza'daki ofisler 2016 yılında sahiplerine teslim edilecek!

Çiçek Plaza'daki ofisler 2016 yılında sahiplerine teslim edilecek!

2016'nın ilk aylarında bitirilmesi planlanan Çiçek Plaza, hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı. Çiçek Plaza; Bornova-Bayraklı'da farkındalık yaratacak bir iş merkezi projesi olarak yükseliyor.



Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkındalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor. İş dünyasının yeni yatırım merkezi Bornova ve Bayraklı arasında konumlanan Çiçek Plaza, Çiçek İnşaat'ın özgün bakış açısı ile günümüzün iş merkezi anlayışına farklılık getiriyor. Ferahlığı ön planda tutan, sosyal olanakları ile cezbeden, uygun fiyatları ile ulaşılabilir ofisler yaratıyor. îş hayatına 1970'li yılların başında gayrimenkul alım satım işiyle başlayan Çiçek Kardeşler İnşaat, 1987 yılında sektördeki birikim ve tecrübeleriyle inşaat sektöründe kaliteli ve güvenli yapılar inşa etmiş ve yirmiden fazla projede başarıyla tamamladı. 


Proje teslim öncesi ve sonrası hizmet anlayışından ödün vermeden bugünlere gelen Çiçek Kardeşler İnşaat'ın devam eden projeleri arasında Gaziemir'de konumlanan Çiçek Park, Basmsitesi'nde bulunan Çiçek Evler de yer alıyor. Aktif olarak devam eden iş merkezi projesi Çiçek Plaza ise, yükselen değer Bornova'da iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı. 


Yeni Kent Merkezi'ndeki iş Plaza'da 165 ofis bulunacak Sadece yüksek standartları ile değil konumuyla da ayrıcalıklı bir proje haline gelen Çiçek Plaza, iş dünyasının tam merkezinde yerini alıyor. 


Çiçek Plaza, 204'ü kapalı toplam 230 araçlık otopark alanı, panoramik asansörleri, 320 metrekarelik gün ışığı alan iç avluya sahip, teknolojik alt yapısı, güvenliği ve kat bahçeleri olan 165 adet ofisten oluşuyor. Önemli lokasyonu ve standartları ile yatırımcı ve kullanıcılarına yüksek kazanç vaat eden Çiçek Plaza'nın 2016 yılının ilk aylarında bitmesi planlanıyor. Lansmana özel oluşturduğu fiyatlar ve çeşitli bankalardan hemen kullanılabilecek uygun faizli kredilerden faydalanabilme, tapularını hemen alabilme imkânlarıyla da yatırımcılara yatırım değeri yüksek fırsatlar sunuyor. Çiçek Plaza'da olduğu gibi kendi gayrimenkulleri üzerinde yaptığı projeleri müşterilerinin üzerinde ayrı bir güven duygusu oluşturuyor. Çiçek Kardeşler İnşaat, 2015 yılı içerisinde Bornova ve Bayraklı'da yeni ofis ve rezidans projelerini hayata geçirmeyi de planlıyor. 

Sabah Egeli


Geri Dön