29 / 03 / 2024

Çiçekdağı'nda Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi!

Çiçekdağı'nda Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi!

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu İle uygulamaları hakkında bilgilendirme yapmak ve vatandaşların sorularına cevap vermek üzere Kırşehir'e bağlı ilçelerde başlatılan Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı Çiçekdağı'nda da yapıldı...



6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu İle uygulamaları hakkında bilgilendirme yapmak ve vatandaşların sorularına cevap vermek üzere Kırşehir'e bağlı ilçelerde başlatılan Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı Çiçekdağı'nda da yapıldı. 


Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdür Vekili Berna Balcı'nın sunumunun ardından vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili soruları cevaplandırıldı. Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantıları, Çiçekdağı, Kaman ve Mucur'da tamamlandı. 


Toplantılara 20 Mayıs'ta saat 14.00'te Akçakent Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda, 21 Mayıs'ta saat 10.00'da Ak pınar Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda ve 22 Mayıs'ta saat 10.00'da Gazi Osman Öztürk İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda devam edilecek.



Yeni Aşıkpaşa Gazetesi 


Geri Dön