18 / 04 / 2024

Çiftlik Evleri Beylikdüzü: Doğa ile bütünleşmiş butik proje!

Çiftlik Evleri Beylikdüzü: Doğa ile bütünleşmiş butik proje!

Firma: Azam Gayrimenkul

Proje: Çiftlik Evleri

12 daireden meydana gelen Çiftlik Evleri projesi Beylikdüzü'nde doğa ile bütünleşmiş butik yaşam sunuyor. Çiftlik Evleri projesinde avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa devam ediyor.



Azam Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çiftlik Evleri projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Eylül 2015'te teslimlerin yapılacağı Çiftlik Evleri Beylikdüzü projesinde kat irtifakı tapuları da alınmış durumda. 


Butik tipte tasarlanan Çiftlik Evleri Beylikdüzü projesinde arsa alanı 3 bin 300 metrekareden meydana geliyor. Yüzde 80'i bahçe kullanımına ayrılmış olan Çiftlik Evleri Beylikdüzü'nde 3 katlı 2 bloklu yapılar bulunuyor. 


12 daireden oluşan Çiftlik Evleri Beylikdüzü'nde 4+1 ve 5+1 çatı dubleks olan ferah ve kullanışlı dairelerin büyüklükleri 137 metrekare ile 254 metrekare arasında değişiyor.


Meyve ve sebze dikimine uygun olarak tasarlanmış hobi bahçelerinin de yer aldığı Çiftlik Evleri Beylikdüzü'nde avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor. 


Şehrin karmaşasından uzak, doğa ile iç içe, eşsiz deniz manzarasına sahip Çiftlik Evleri Beylikdüzü'nde çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri, 2 araçlık otoparklar, kameralı güvenlik sistemi, jeneratör bulunuyor. 


http://ciftlikevleri.net/



projeye sor



Geri Dön