25 / 04 / 2024

Çiğli Çamlıkent'de konutların değeri arttı, DMB İnşaat yeni yatırıma hazırlanıyor!

Çiğli Çamlıkent'de konutların değeri arttı, DMB İnşaat yeni yatırıma hazırlanıyor!

Çiğli Çamlıkent ile sektörde iz bırakan DMB İnşaat, yine aynı bölgede Zeytinli Evler projesi ile yeni bir yatırıma hazırlanıyor



Şehir stresinden uzak, sakin ve lüks bir hayat tercih edenler için gerçekleştirilen  İzmir  Çiğli'deki Çamlıkent projesinde daireler yüzde 50 primlendi.

Çamlıkent ve DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çamlıkent ile yaptıkları çıkışın devam ettiğini, kendilerinden ev alanların her yönden kazandığını söyledi.

Uygun şartlarda lokasyonu iyi bölgelerde lüks konut bulabilmenin zorluğuna değinen Öncü, "Projemiz İzmir'in en güzel yerlerinden birinde. Şehre hakim ve Körfez manzarasıyla dikkat çekiyor. Çamlıkent'ten konut alanlar 6 ayda yüzde 50'nin üzerinde kar ettiler. Geçen yıl 100 bin TL'lik daire bugün 150 bin TL, 75 bin TL'ye alman daire de 120 bin TL'ye yükseldi. Sadece yatırım amaçlı konut alanlar burada yüzde 60 kar etti. Kalan daireler de alıcılarını bekliyor" dedi.

Daireler dayalı döşeli
Barış Öncü, Çamlıkent projesinden sonra yeni projelere devam edeceklerini ve bundan sonra yine Çiğli'de Zeytinli Evler projesini farklı bir konseptte satışa sunacaklarım söyledi. Zeytinli Evler'de 1+1 ve 2+1 dairelerin olacağını dile getiren Öncü, "Çiğli 3 üniversitenin bulunduğu bir semt. Öğrenci nüfusu 15 bine ulaşacak. Ayrıca Zeytinli Evleri'nde sattığımız daireler dayalı döşeli, her şeyiyle hazır olacak. Avantajların yaranda İzmir'in en güzel yerlerinden birinde yaşamak isteyenler için ideal bir konut projesi. Ev sahibi olacaklar hayallerine kampanyalarımızla daha çabuk ulaşacak" diye konuştu.

Sedat Yılmaz/Sözcü


Geri Dön