19 / 04 / 2024

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?



Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı  Avrupark Bahçekent  Rezidans fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.


Bahçekent Avrupark 'ta teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor. 


Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyan Avrupark Bahçekent Konutları Emlak Konut ve  TOKİ  güvencesiyle yükseliyor. Proje 1.394 tane daire ve 86 tane ticari üniteden oluşuyor. 


Başakşehir Avrupark Bahçekent'te restoranlar, spor alanları, kafeler, çim amfi, havuz, oyun alanları, gölet, marketler,  etkinlik alanları, okullar, cami ve piknik alanları, bankalar, mağazalar, yamaç terasları gibi aktivite ve yaşam alanlarına yer veriliyor.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta olan Avrupark Konutları dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor. 


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent satış ofisi iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön