19 / 04 / 2024

Cihan İnşaat Hoşdere'de rezidans yapacak!

Cihan İnşaat Hoşdere'de rezidans yapacak!

Hoşdere 5.Etap ihalesini kazanan Cihan İnşaat, imzalar atılır atılmaz yeni proje için çalışmalarını hızlandırdı. Hışır,” 5.Etap’a ticari üniteler ve üstünde rezidansların bulunduğu iddialı bir proje yapacağız” dedi.



Bugüne kadar yaptığı tüm projelerde konut alıcısından tam not alan Cihan İnşaat, Bahçekent Hoşdere 5.Etap’ta ikinci projesini yapmak için kolları sıvadı. Bir yandan Avrupark Bahçekent projesinde inşaat ve satış devam ederken şirket, bir diğer yandan da ihalesini kazandığı ve imzaların atıldığı Hoşdere 5. Etap için proje çalışmalarına başladı.İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, projenin arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinin 626 milyon lira, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelirinin 156 milyon 500 bin lira ve arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranının yüzde 25 olduğunu söyledi. Hışır, bölgeye inandıklarını, Avrupark Bahçekent projesinden ev alanların kar elde ettiğini, yeni projede de kazan kazan ilkesiyle herkesin kazanacağını kaydetti. 

Roadshow düzenleyecek 

Yeni yapacakları ticari üniteler ve konutlardan oluşacak proje için kapsamlı bir araştırma başlattıklarını dile getiren Hışır, “Biz kendisiyle yarışan bir şirketiz. Her projemizde bir öncekinin üstüne nasıl çıkabiliriz düşüncesiyle yeni projelerimizi kurguluyoruz. Hoşdere 5.Etap projemiz kalitesi, sosyal donatıları ve çocuk oyun alanlarıyla örnek bir proje olacak. Altta ticari alanlar, üstte rezidansların olacağı yaklaşık 1000 üniteli dev bir proje planlıyoruz. Projemizi yabancı yatırımcılara tanıtmak için roadshow’larda düzenleyeceğiz. Yurtdışından önemli miktarda talep bekliyoruz. Şimdiden büyük yabancı alıcılar projemizle ilgilenmeye başladı” dedi.  

Kolay ulaşımıyla dikkat çekiyor

Emlak Konut GYO öncülüğünde kurulan, altyapısı hazır olan bölgede markalı konutların yanısıra göletler, piknik alanları, yürüme ve spor alanlarını içinde barındıran dev şehir parkı bulunuyor. Tem otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alan Hoşdere 5.Etap proje alanı planlanan metro hattı, banliyö tren hattı  ve Bahçeşehir’e yakınlığı ile dikkat çekiyor.


Cihan İnşaat Hoşdere projesinde imzalar atıldı!

Web: http://www.cihaninsaat.com/



Haber, Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Emlak Konut'un Hoşdere 5.Etap ihalesini 156 milyon 500 bin lira hasılat taahhüdü ile kazanan Cihan İnşaat, imzalar atılır atılmaz yeni proje için çalışmalarını hızlandırdı. 



Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır." 5.Etap'a ticari üniteler ve üstünde rezidansların bulunduğu iddialı bir proje yapacağız" dedi. Hışır, projenin arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinin 626 milyon lira. arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelirinin 156 milyon 500 bin lira ve arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranının yüzde 25 olduğunu söyledi. 

1000 ÜNİTELİ PROJE

Yeni yapacakları ticari üniteler ve konutlardan oluşacak proje için kapsamlı bir araştırma başlattıklarını dile getiren Hışır. "Altta ticari alanlar, üstte rezidansların olacağı yaklaşık 1000 üniteli dev bir proje planlıyoruz. Yabancı yatırımcılara tanıtım için roadshow yapacağız. Yurtdışından önemli miktarda talep bekliyoruz. Şimdiden büyük yabancı alıcılar projemizle ilgilenmeye başladı" dedi. 



Karar 




Bu haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Bugüne kadar yaptığı tüm projelerde konut alıcısından tam not alan Cihan İnşaat, Bahcekent Hosdere 5. Etap'ta ikinci projesini yapmak için kolları sıvadı. Bir yandan Avrupark Bahcekent projesinde inşaat ve satıs devam ederken şirket, bir diğer yandan da Emlak Konut'un ihalesini kazandığı ve imzaların atıldığı Hosdere 5. Etap için proje çalışmalarına başladı, is Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır Projenin arsa satısı karşılığı satıs toplam gelirinin 626 milyon lira, arsa satısı karşılığı şirket payı toplam gelirinin 156 milyon 500 bin lira ve arsa satısı karşılığı şirket payı gelir oranının yüzde 25 olduğunu söyledi. Hışır, bölgeye inandıklarını, Avrupark Bahcekent projesinden ev alanların kar elde ettiğini, yeni projede de kazan kazan ilkesiyle herkesin kazanacağını kaydetti. Emlak Konut GYO öncülüğünde kurulan bölgede birçok proje yürütülüyor. 


Star



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İstanbul'da Hoşdere 5.Etap ihalesini 156.5 milyona kazanan Cihan İnşaat, arazide bin üniteli bir proje gerçekleştirecek. 


Emlak Konut'uıı Hoşdere 5.Etap ihalesini 156 milyon 500 bin lira hasılat taahhüdü ile kazanan Cihan İnşaat, imzalar atılır atılmaz yeni proje iciıı çalışmalarını hızlandırdı. 


1000 ÜNİTELİ PROJE 


Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır." 5.Etap'a ticari üniteler ve üstünde rczidanslarııı bulunduğu iddialı bir proje yapacağız" dedi. Hışır, projenin arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinin 626 milyon lira. arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelirinin 156 milyon 500 bin lira ve arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranının yüzde 25 olduğunu söyledi. 


Yeni yapacakları ticari üniteler ve konutlardan oluşacak proje için kapsamlı bir araştırma başlattıklarını dile getiren Hışır. "Altta ticari alanlar, üstte rczidanslarııı olacağı yaklaşık l(KH) üniteli dev bir proje planlıyoruz. Yabancı yatırımcılara tanıtım için roadslıovv yapacağız. 

Yurtdışından önemli miktarda talep bekliyoruz. Şimdiden büyük yabancı alıcılar projemizle ilgilenmeye başladı" dedi. 



Karar




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Cihan İnşaat, Bahçekent Hoşdere 5-Etap'ta ikinci projesini yapmak için kollan sıvadı. İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, yeni yapacakları ticari üniteler ve konutlardan oluşacak proje için kapsamlı bir araştırma başlattıklarını söyledi. Hışır, "Biz kendisiyle yarışan bir şirketiz. Her projemizde bir öncekinin üstüne nasıl çıkabiliriz düşüncesiyle yeni projelerimizi kurguluyoruz. Hoşdere 5.Etap projemiz kalitesi, sosyal donatıları ve çocuk oyun alanlarıyla örnek bir proje olacak. Altta ticari alanlar, üstte rezidansların olacağı yaklaşık 1000 üniteli dev bir proje planlıyoruz. Projemizi yabancı yatırımcılara tanıtmak için roadshow'larda düzenleyeceğiz. Yabancıdan yoğun ilgi bekliyoruz. Şimdiden büyük yabancı alıcılar projeyle ilgilenmeye başladı" dedi. 



Yeni Şafak 


Geri Dön