23 / 04 / 2024

Cihan Türsen: Seferihisar sakin, Karşıyaka ise agresif olacak!

Cihan Türsen: Seferihisar sakin, Karşıyaka ise agresif olacak!

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Karşıyaka'nın eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, CHP'den aday adayı olduğunu açıkladı, "Seferihisar sakin, Karşıyaka ise agresif olacak" dedi.



Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi CHP'den Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan eski belediye başkanlarından Cihan Türsen;yeni bir yönetim anlayışı modeliyle yola çıktıklarını ve kent yönetiminde demokrasi ödülü almaya geldiğini söyledi. 


Karşıyaka'da hangi projenin yapılacağına halkın karar vereceğini belirten Türsen "Karşıyaka'yı Ali Ağaoğlu gibi yönetmeyeceğim. Masaya projeleri koyup bu olur bu olmaz demeyeceğim. Delicesine bir demokrasi olacak.Seferihisar sakin, Karşıyaka agresif şehir olacak. Biz agresif bir kent olacağız" diye konuştu. 

Aday adaylığı çalışmaları kapsamında 54 ayrı çalışma grubunda 150 kişinin proje ürettiğini ve bu projeleri 1 Eylül'de geniş katılımlı bir toplantıyla açıklayacağını belirten Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, belediye başkanlığını kazanması halinde Karşıyaka'da bir tasarım merkezi kuracağını söyledi. 


Rakipler çetin ceviz


Mevcut Belediye Başkanı Cevat Durak'ın CHP'li olması ve CHP  İzmir  İl Başkanı Ali Engin'in de Karşıyaka Belediye Başkanlığı'nı istemesi hakkında ise Cihan Türsen "Mevcut belediye başkanımızın CHP'li olması kendimi ifade etmemi çok engelliyor. Ben sadece yapacaklarımı anlatıyorum" dedi. 



Geri Dön