19 / 04 / 2024

Çilek, Brezilya pazarına girdi!

Çilek, Brezilya pazarına girdi!

Mobilya markası Çilek, Brezilya'da ilk satışını gerçekleştirdi. Çilek açıklamasına göre, dünyanın dört bir tarafında açtığı konsept mağazalarla 5 kıtada 66 ülkede hizmet veren şirket, yeni yatırımları ile büyümeye devam ediyor.




Mobilya markası Çilek, Brezilya'da ilk satışını gerçekleştirdi. Çilek açıklamasına göre, dünyanın dört bir tarafında açtığı konsept mağazalarla 5 kıtada 66 ülkede hizmet veren şirket, yeni yatırımları ile büyümeye devam ediyor. Şirket, şimdi de Brezilya'ya açılarak mobilya satışı gerçekleştiren ilk Türk markası oldu.


Daha önce Güney Amerika'da Kolombiya'da satış noktaları açan şirket, son olarak da Brezilya'nın Sao Paulo, Rio de Janeiro ve Curitiba şehirlerinde satış noktaları bulunan bir yatırımcı ile iş birliği yaptı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Amerika kıtasının Çilek'in ihracat ve mağazacılık çalışmalarında ilk sırada yer aldığını bildirdi.


Brezilya'da yüzde 60 mobilya gümrük oranı bulunduğunu ve bu pazarda yer almanın oldukça zor olduğunu aktaran Çilek, "Bugün tüm dünyada 3 milyonun üzerinde çocuğa ulaşıyoruz ve Brezilyalı çocukları da Çilek odalarıyla tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Brezilya ile birlikte tüm Güney Amerika ülkelerinde büyümeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.




Dünya


Geri Dön