19 / 04 / 2024

Çilek, Brezilya’ya ilk satışını yaptı!

Çilek, Brezilya’ya ilk satışını yaptı!

Özgün tasarımları ile tüm dünya çocuklarının odalarını süslemek için istikrarlı büyümesine devam eden Çilek, Amerika kıtasının güneyindeki en büyük ve en kalabalık ülke olan Brezilya’da ilk satışını gerçekleştirdi...





Özgün tasarımları ile tüm dünya çocuklarının odalarını süslemek için istikrarlı büyümesine devam eden Çilek, Amerika kıtasının güneyindeki en büyük ve en kalabalık ülke olan Brezilya’da ilk satışını gerçekleştirdi. 


Dünyanın dört bir tarafında açtığı konsept mağazalarla bugün 5 kıtada 66 ülkede hizmet veren  Çilek, yeni yatırımları ile büyümeye devam ediyor. Amerika kıtasının güneyindeki en büyük ülke olan Brezilya’ya mobilya satışı gerçekleştiren ilk Türk markası olmanın haklı gururunu yaşıyor. 


Kolombiya’dan Sonra Brezilya’da

Daha önce Güney Amerika’nın en önemli ülkelerinden Kolombiya’da satış noktaları açan Çilek, son olarak da  Brezilya’nın Sao Paulo, Rio de Janeiro ve Curitiba şehirlerinde satış noktaları bulunan bir yatırımcı ile işbirliği yaptı. 


Güney Amerika’da Büyümeyi Hedefliyor

Amerika Kıtası’nın Çilek’in ihracat ve mağazacılık çalışmalarında ilk sırada yer aldığını belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Brezilya’da %60 mobilya gümrük oranı bulunduğunu ve bu pazarda yer almanın oldukça zor olduğunu belirtti. Bugün tüm dünyada 3 milyonun üzerinde çocuğa ulaştıklarını ve Brezilyalı çocukları da Çilek odalarıyla tanıştırmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Talha Çilek, Brezilya ile birlikte tüm Güney Amerika ülkelerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi.



Geri Dön