19 / 04 / 2024

Çilek dünyadaki dijital gelişmeleri takip ediyor!

Çilek dünyadaki dijital gelişmeleri takip ediyor!

Bebek, çocuk ve de genç odalarının uzman markası Çilek, yeni iletişim teknolojilerini ve dijital dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Çilek, projelerinde inovatif uygulamalara yer veriyor...



Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, bebek ve çocuklar için tasarladığı inovatif ürünlerin yanı sıra dijital ortamlardaki inovatif yatırımları ile de hem verimliliği artırmayı hem de çocuk ve ebeveynlere daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor. 


ERP’de tercih SAP


Her alanda yenilik peşinde koşan Çilek, artan iş hacmi ve küresel boyutlara ulaşan hedeflerini destekleyecek en uygun teknoloji çözümü olarak ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) konusunda dünya lideri olan SAP’ı seçti.

 

Web sitesi zenginleşti


Özellikle verimliliğin artması ve sosyal medya kanallarını global olarak yönetmek üzere adımlar atan Çilek, bir vitrin olarak gördüğü web sitesini zenginleştirerek müşterilerinin doğru bilgilenmesini sağlıyor. Gelişimi sürekli kılabilmek amacıyla çalışmalarının büyük bir bölümünü arama motoru optimizasyonu üzerine kuran Çilek, web site trafiğini daha net ölçmek, sosyal medya kanallarını ziyaret eden müşterilere daha hızlı ve zengin bir içerik sunabilmek için önemli çalışmalar yapıyor. 


Sosyal mecrada takipçi sayısı %70 arttı


2013 yılı başından bu yana sosyal mecralardaki beğeni ve takipçi sayılarını %70 oranında artıran Çilek, dijital kaynakların birbirleri ile bağlantılı olarak zenginleştirildiği içerik ve uygulamalarıyla müşterilerinin yanında oluyor.


Dünyada akım haline gelen teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, ‘’Türkiye nüfusunun %30’u 0-17 yaş aralığındaki Z-kuşağından oluşuyor. Bu kuşağı diğerlerinden ayıran en önemli özellik teknolojinin ve özellikle mobil teknoloji ile sosyal medyanın içine doğmuş olmaları. Bu kuşak şu anda bizim Çilek odalarını kullanıyor, 10 - 15 yıl sonra ise kendileri birer ebeveyn olacaklar. Dolayısıyla biz Çilek olarak yeni teknolojileri ve dijital dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek ve bu anlamda çeşitli işbirlikleri kurarak şu anda dünyada akım haline gelmiş ve Türkiye’de de büyüyen alanlarda dijital yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.



Geri Dön