29 / 03 / 2024

Çilek, Elazığ'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek, Elazığ'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya, Elazığ'da açtığı ikinci satış noktasıyla yurt içindeki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 660 metrekarelik teşhir alanına sahip yeni mağazada, Çilek'in tüm özgün tasarımları oda konsepti ile sergileniyor.



Çilek Mobilya'nın Elazığ'daki ikinci satış noktası açıldı. 


Çilek Mobilya'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, konsept mağazacılık anlayışıyla dünyada büyümesini sürdüren Çilek, Elazığ'da açtığı ikinci satış noktasıyla yurt içindeki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 


660 metrekarelik teşhir alanına sahip yeni mağazada, Çilek'in tüm özgün tasarımları oda konsepti ile sergilenirken, hem Elazığlı çocuklara hem de ailelere daha rahat ve keyifli bir alışveriş imkanı sağlanıyor. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, 2014 yılı için açmayı hedefledikleri mağaza sayısını yakaladıklarını kaydederek, Doğu Anadolu Bölgesi'nde başka satış noktaları açmayı da planladıklarını belirtti.  


Talha Çilek, "Bu yılın sonuna kadar tabelamızın bulunmadığı yer kalmayacak. Yeni satış noktaları açarak daha fazla çocuğa ulaşmak ve onları hayallerindeki odalarla buluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 


AA




Geri Dön