25 / 04 / 2024

Çilek Mobilya, 2015 Ev&Stil Fuarı’na katılacak!

Çilek Mobilya, 2015 Ev&Stil Fuarı’na katılacak!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşecek Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.



Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşecek Ev&Stil Fuarı’nda 4. hall’de ziyaretçileriyle buluşacak. Bursa'nın kültürel,  tarihsel mirası ve güçlü sanayisinden alınan ilhamla hayata geçirilen Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşecek Ev&Stil Fuarı’nda Çilek’in birbirinden eğlenceli ürünleri sergilenecek.


Türkiye’nin en beğenilen markalarından Çilek, bebek, çocuk ve gençlere özgü tasarımlarıyla, 

mobilya ve dekorasyon sektörünün bir araya geleceği Ev&Stil Fuarı’nda yerini alıyor. Fuar, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Bebek çocuk ve genç odalarıyla görenleri kendine hayran bırakan Çilek, birbirinden renkli ve eğlenceli tasarımlarını yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunacak.


Kendi kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, tematik ürünlere sahip bebek, çocuk ve genç odalarıyla Ev&Stil Fuarı’nın en göz alıcı markaları arasında yerini alacak. Fuarda,  araba karyolaların en son modeli GTI, Champion Racer, ödüllü serisi First Class,  gözalıcı Yakut, Masalsı Fairy ve Softy gibi serilerini sergileyecek Çilek, 4. hall 406 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor.



Geri Dön