23 / 04 / 2024

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.



Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Bilecik’te mağaza açtı. 5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek, daha çok çocuk hayallerindeki odaya kavuşsun diye hem yurt içinde hem de yurt dışında büyümesini sürdürüyor.


Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. 2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek, Marmara bölgesindeki 61. mağazasını Bilecik’te açtı.  Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Bilecikli çocukların da büyük beğenisini kazanan Çilek, birbirinden konforlu ve eğlenceli odalarıyla hem ailelerin hem de çocukların gönüllerini fethetmeye devam ediyor.


Çilek’in kurulduğu günden bu yana hem Türkiye’de hem de dünyada mağazalaşma stratejisiyle birlikte istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdiğini belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek “Yurtdışında büyümemizi sürdürüyoruz. Diğer yandan yurtiçinde de olmadığımız şehir kalmasın istiyoruz. Hedefimiz, açtığımız yeni mağazalarla çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürürken, ailelerin de kalite beklentisine cevap vererek, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyelere taşımak” dedi. 




Haber AA'da şu şekilde yer aldı;



 Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazası olan Bilecik mağazasının açılışını gerçekleştirdi.


Şirket açıklamasına göre, 5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek, Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını Bilecik'te açtı. Daha çok çocuk hayallerindeki odaya kavuşsun diye yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek'in Bilecik mağazası, konforlu ve eğlenceli odalarıyla çocuklar ve aileleri tarafından beğeniyle karşılandı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Çilek'in kurulduğu günden bu yana hem Türkiye'de hem de dünyada mağazalaşma stratejisiyle birlikte istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdiğini dile getirdi. Çilek, şunları kaydetti:


"Yurt dışında büyümemizi sürdürürken yurt içinde de olmadığımız şehir kalmasın istiyoruz. Hedefimiz, açtığımız yeni mağazalarla çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmek. Dünya standartlarındaki ürünlerimizle ailelerin kalite beklentisine cevap vererek, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyelere taşımayı amaçlıyoruz."


AA




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Bilecik'te mağaza açtı. 5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek, daha çok çocuk hayallerindeki odaya kavuşsun diye hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyümesini sürdürüyor. 

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "Yurtdışında büyümemizi sürdürüyoruz. Yurtiçinde de olmadığımız şehir kalmasın istiyoruz. Hedefimiz, her mağazayla çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmek" dedi. 


Posta



Geri Dön