24 / 04 / 2024

Çilek Mobilya fiyatları yarı yarıya düşürdü!

Çilek Mobilya fiyatları yarı yarıya düşürdü!

Türkiye’nin ilk ve tek ulusal mobilya festivali,“MOSDER Mobilya Festivali”ne Çilek de Türkiye genelindeki 172 adet mağazasıyla katılarak, festivale özel düzenlediği yüzde 50’ye varan indirim kampanyasıyla tam destek veriyor.



Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek ulusal mobilya festivali, “MOSDER Mobilya Festivali”ne Çilek de Türkiye genelindeki 172 adet mağazasıyla katılarak, festivale özel düzenlediği yüzde 50’ye varan indirim kampanyasıyla tam destek veriyor.


Mobilya Festivali’nde bebek, çocuk ve genç mobilyasının lider markası Çilek özgün tasarımları ve aksesuarları ile yer alıyor. Mobilya festivali boyunca tüm temalı tasarımlarını ve aksesuarlarını ön plana çıkarmayı hedefleyen Çilek, seçili mobilya ve aksesuarlarda sadece festivale özel yüzde 50’ye varan indirim fırsatı da sunuyor. Cazip fiyat seçenekleri ile hem aileleri hem de çocukları sevindiriyor.


Eylül ayında ‘’Çilek’le Okula Başlamak Çok Kolay’’ sloganıyla çalışma masaları ve çalışma ünitelerine özel olarak başlattığı kampanyasını da festival süresince devam ettiren Çilek, tüm çalışma masaları ve çalışma ünitelerinde de %20 indirim fırsatı sunuyor.


Star 


Geri Dön