19 / 04 / 2024

Çilek Mobilya, Hindistan'daki mağaza sayısını 25'in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan'daki mağaza sayısını 25'in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.



Çilek Mobilya açıklamasına göre, dünyanın en büyük ikinci nüfusuna sahip olan Hindistan'da 9 mağazaya ulaşan Çilek, aynı zamanda "Hindistan'daki İlk Türk Markası" olmanın gururunu yaşıyor. 


Çilek'in bebek, çocuk ve gençler için ürettiği en yeni koleksiyonlarının sergilendiği Hindistan'daki 9 mağaza, kentin üst gelir gruplarının yoğun olarak ikamet ettiği ve aynı zamanda en önemli mobilya ve dekorasyon merkezlerinin olduğu Güney Mumbai (Bombay) ve Kalküta bölgelerinde açıldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "İhracatta istikrarlı büyüme stratejimizle bir dünya markası olma yönünde hızla ilerliyoruz. Dünyanın en büyük ikinci nüfusuna sahip olan Hindistan'ın pazarda önemli bir konuma sahip olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde burada en az 25 mağazaya ulaşmak hedefindeyiz" ifadelerini kullandı. 


Dünya


Geri Dön