20 / 04 / 2024

Çilek Mobilya İran'da büyüyor!

Çilek Mobilya İran'da büyüyor!

Çilek Mobilya, İran'daki 9. mağazasını Qum şehrinde açtı. İran'nın Qum şehrinde açtığı mağaza ile devam eden Çilek, 2014'te 3 mağaza daha açarak toplam 12 satış noktası ile tüm İranlı çocuklara ulaşmayı hedefliyor.



Çilek Mobilya, İran'daki 9. mağazasını Qum şehrinde açtı. 


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, yurt dışı yatırımlarına İran'nın Qum şehrinde açtığı mağaza ile devam eden Çilek, 2014'te 3 mağaza daha açarak toplam 12 satış noktası ile tüm İranlı çocuklara ulaşmayı hedefliyor.


2003 yılından bu yana İran'ın Tahran, Tebriz, Meşhed ve İsfahan gibi farklı şehirlerinde açtığı mağazalarla hizmet veren Çilek, son olarak Qum şehrinde açtığı konsept mağazasıyla İran'daki 9. satış noktasına ulaşmış oldu.


Orta Doğu'daki büyümesine devam eden Çilek, ekim ayı içinde Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da bir mağaza daha açacak. Çilek, gelecek dönemde de İran'ın Karaj şehrinde yeni bir satış noktası açmayı planlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, İran'daki en büyük genç odası markası olduklarını belirtti. Orta Doğu'nun mobilya sektörü açısından çok önemli bir pazar olduğunu ve İran başta olmak üzere tüm Orta Doğu ülkelerinin öncelikli hedef pazarları arasında yer aldığını ifade eden Çilek, İran'daki mevcut satış noktalarında da yenilemeler yaparak mağazalarını genişlettiklerini hatırlattı.


Çilek, 2015 yılında yeni satış noktalarının yanı sıra fuar organizasyonlarıyla da bölgedeki çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini kaydetti.


AA




Geri Dön