25 / 04 / 2024

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.



Dünyanın dört bir tarafından, 500’den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayan ‘İstanbul Mobilya Fuarı’ İSMOB 2015, bu yıl da Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı oldu. Çilek’in de katılım gösterdiği fuar, 27 Ocak – 01 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti. Genç ve çocuk odalarıyla görenleri kendine hayran bırakan Çilek, yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini topladı.


Bu yıl ‘Düşle’ sloganı ile çocukların hayal dünyasına seslenen Çilek, tematik ürünlere sahip bebek, çocuk ve genç odalarıyla İSMOB’un en göz alıcı markaları arasında yerini aldı. Bu yıl ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulan Champion Racer, First Class, Football ve Sultan yatak odası takımları ise görenlerden tam not aldı.


İSMOB 2015’in En İyi Genç Odası “First Class” 

Çilek, İSMOB 2015 katılımcı markaları arasında yapılan tasarım yarışmasında, bu yıl yeni tasarlanan ve henüz satışa sunulmayan, uçak temalı yatak odası ‘First Class’ ile genç odası kategorisinde birinci olarak ödüle layık görüldü.

 

Düşlerdeki Yatak Odaları “Düşle” Sloganıyla İSMOB 2015’teydi

Tasarım meraklılarını ve mobilya sektörünü bir araya getiren ISMOB Fuarı’nı, Çilek’in birbirinden eğlenceli oda takımları renklendirdi. Çilek, araba tutkunu çocuklar için geliştirilen Champion Racer araba karyolası ve gökyüzünün kahramanı olmak isteyen küçük pilotlar için tasarlanan uçak temalı First Class yatak odasıyla çocukların hayal dünyalarına hitap etti. Ayrıca her detayı Osmanlı kokan Sultan yatak odası, kız çocuklarının adeta saray odasındaymış gibi hissetmelerini sağlarken, futbolsever minikler için de özel olarak tasarlanan Football yatak odası, onları yeşil sahaların yıldızı yaptı.


Geri Dön