25 / 04 / 2024

Çilek Mobilya Vialand mağazası açıldı!

Çilek Mobilya Vialand mağazası açıldı!

'BiTurbo' araba yatakların yarış rampasında sergilendiği, 'Black Pirate Köpek Balığı' masanın su altı dünyasında teşhir edildiği Çilek Vialand mağazası ile tema parktan çıkan çocuklara ulaşması hedefleniyor.




Çilek, İstanbul'daki yeni mağazasını Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı olan Vialand'de açtı. Çilek'ten yapılan yazılı açıklamada, Çilek, Türkiye'de inşa edilmiş ilk tema park olan Vialand AVM'de açtığı, özel tasarlanmış konsept mağazasıyla çocuklarla buluşmaya başladı. Daha önce hiçbir yerde uygulanmamış yepyeni bir konseptle hazırlanan mağazada, vitrinden ürün teşhirine Çilek'in büyülü dünyası yansıtılıyor. BİTurbo araba yatakların yarış rampasında sergilendiği, Black Pirate Köpek Balığı masanın su altı dünyasında teşhir edildiği Çilek Vialand mağazası ile tema parktan çıkan çocuklar eğlenceye devam ediyor. 

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, konuya ilişkin açıklamasında, mağazalaşma stratejisi ile büyüyerek, Türkiye'nin dünya markası olduklarını ifade etti.



Anayurt


Geri Dön