27 / 04 / 2024

Çilek mobilyalarla uyumlu aksesuarları ile beğeni topluyor!

Çilek mobilyalarla uyumlu aksesuarları ile beğeni topluyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğen topluyor. Son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.



Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, fonsiyonel odalarıyla hem ailelerin hem de miniklerin kalbini fethediyor. Odaları kadar, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğeni kazanan Çilek, son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.


Tematik ürünleriyle Türkiye’yi genç odası kategorisiyle tanıştıran Çilek, birbirinden farklı ve kullanışlı odalarının yanında özel aksesuarlarıyla da her yaş çocuğun beğenisini kazanıyor. Formula oyun koltuğu, soundmax kulaklığı, müzik çalarıyla gençlerin kendilerine özel alanlarında kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.


Çilek müzik çalar hoparlör, yüksek performansta ses kalitesi ile micro sd kart okuyucusu, usb - bluetooth ve fm radyo dinleme özelliğini bir arada sunuyor. 3,5mm line-in kablosu ile herhangi bir müzik kaynağına (cep telefonu, mp3 çalar vb) bağlantı yapılarak müzik dinlenebiliyor. Güç kablosu ile çalışabildiği gibi, özel pili sayesinde istenilen heryerde kesintisiz müzik dinleme olanağı sunuyor. Usb girişi sayesinde cep telefonlarını şarj edilebilen Çilek müzik çalar hoparlör aynı zamanda GTI Araba karyolaya monte edilebiliyor.


Çilek Formula oyun koltuğunun yüksek performansta ses kalitesine sakip hoparlörü ve kablosuz taşınabilir özelliği her ortamda fonksiyonel bir kullanım sağlarken, bluetooth aracılığıyla kablosuz oyun oynama ve müzik dinleme özelliğini bir arada sunuyor.


Çilek Soundmax, yüksek performansta ses kalitesi, ergonomik kafa bandı, deri kulaklık ve kırmızı PVC kablo özelliği ile keyifli müzik dinlemeye olanak sağlıyor. Ayarlanabilir ABS deri kafa bandı kullanım rahatlığını maksimum seviyeye taşırken, paslanmaz çelik özelliği kulaklığın dayanıklılığını artırıyor. Soundmax, kulak kenarlarını iyi bir şekilde kapatarak izolasyon oluştururken, bas sesleri de geliştirebiliyor. Ayrıca dönebilen kulak başlığı rahat bir şekilde hareket imkanı sunuyor.



Geri Dön