29 / 03 / 2024

Çilek Mobilya'ya "şikayet yönetimi" ödülü!

Çilek Mobilya'ya

Çilek Mobilya, Marketing Türkiye dergisi, Marketing Management Institute, Sikayetvar.com ve Method Research işbirliğinde ilk kez verilen Alfa Ödülleri'nde, 55,6 Şikayet Yönetimi Puanı ile en başarılı mobilya markası ödülünün sahibi oldu.



Çilek Mobilya, şikayet yönetimi konusunda en iyi mobilya markası seçildi.


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de Online Şikayet Yönetimi konusunda faaliyet gösteren Marketing Türkiye dergisi, Marketing Management Institute, Sikayetvar.com ve Method Research işbirliğinde ilk kez verilen Alfa Ödülleri'nde, Çilek Mobilya 55,6 Şikayet Yönetimi Puanı ile en başarılı mobilya markası ödülünün sahibi oldu.


Şikayetin çözümünden, verilen hizmetin kalitesine kadar pek çok konuda müşteri memnuniyeti ölçümlenerek sonuçlarının ortaya konulduğu yarışmada Çilek Mobilya, 10 farklı sektörde faaliyet gösteren 250'den fazla marka arasında Şikayet Yönetimi'ni en başarılı gerçekleştiren mobilya markası olarak ödüllendirildi.


 

- Müşteri isteklerine yüzde 100 dönüş

 


Yarışma kapsamında Çilek Mobilya'nın müşteri memnuniyetini en üst seviyede karşıladığı, müşterilerinin istek ve beklentilerine yüzde 100 geri dönüş sağladığı ve en fazla 31 saat içinde sorunu çözdüğü belirlendi. Mobilya sektörü genelinde bu oranlara bakıldığında şikayeti cevaplama süresinin ortalama 129 saat, şikayete dönüş oranının ise yüzde 79 olduğu görüldü.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, hizmet vermeye başladıkları ilk andan itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurguladı. Talha Çilek, kalite anlayışı çerçevesinde ürün ve hizmetlerden duyulan memnuniyete büyük önem verdiklerini ve müşterilerle uzun vadeli ilişkiler kurarak marka sadakatini oluşturabilmeyi amaçladıklarını kaydetti.


AA





Geri Dön