29 / 03 / 2024

Çilek yeni tasarımlarıyla MODEF'te yer alacak!

Çilek yeni tasarımlarıyla MODEF'te yer alacak!

Çilek, İnegöl 31. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda (MODEF) yeni tasarımlarını fuar katılımcıları ile buluşturacak. Çilek, 15-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek MODEF'te özgün tasarımları ile renkli standa ev sahipliği yapacak...




Çilek, İnegöl 31. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda (MODEF) yeni tasarımlarını fuar katılımcıları ile buluşturacak.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Çilek, 15-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek MODEF'te özgün tasarımları ile renkli standa ev sahipliği yapacak.


Çilek, Yakut, Black Pirate, Romantic, Bi Concept ve Flora gibi tescilli tasarımlarını fuar davetlileri ile buluşturmanın yanı sıra Mocha, Strawberry, Natura Baby ve Fairy gibi en yeni ürünlerinin de tanıtımını yapacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, MODEF'in en eski katılımcılarından biri olduklarını belirterek, fuar boyunca özellikle yerli yatırımcılarla bir araya gelerek önemli iş birliği anlaşmaları yapmayı hedeflediklerini kaydetti.


Dünyada 100’e yakın ülkeye girmiş, franchise sistemini çok iyi yöneten bir marka olarak sektör yatırımcılarının ilk tercihi olduklarını aktaran Çilek, "Şu an dünyanın birbirinden farklı yerlerinde 444 satış noktasına sahibiz. Türkiye’de ise 167 ayrı noktada mağazalarımız var. 2014 yılında yurt içinde 25 yeni mağaza daha açarak bu satış noktalarımızı arttırmak istiyoruz. Hedefimizde her zaman yeni mağazalar ve yatırımcılar var, fuarlar da bu hedeflere ulaşmak için önemli bir araç. Biz Çilek olarak başarımızın büyük bir kısmını sektörel fuarlara borçluyuz" ifadelerini kullandı. 



AA


Geri Dön