28 / 03 / 2024

Çilek'e, emniyet kemerini teşvik eden reklam filmi ödülü!

Çilek'e, emniyet kemerini teşvik eden reklam filmi ödülü!

EGM, RTÜK ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) iş birliğinde düzenlenen "Trafik Güvenliği Medya Ödülleri" töreninde Çilek Mobilya, arka koltukta emniyet kemeri kullanımını teşvik eden reklam filmiyle ödül kazandı...




Çilek Mobilya, "Trafik Güvenliği Medya Ödülleri"nde arka koltukta emniyet kemeri kullanımını teşvik eden reklam filmiyle ödüle layık görüldü.


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) iş birliğinde düzenlenen "Trafik Güvenliği Medya Ödülleri" töreninde Çilek Mobilya, arka koltukta emniyet kemeri kullanımını teşvik eden reklam filmiyle ödül kazandı.


Törende Çilek Mobilya'nın ödül aldığı "TV Reklamları" kategorisinin yanı sıra televiyon dizileri, ana haber bültenleri, yarışma programları, müzik klipleri ve radyo programları kategorilerinde de ödüller verildi.


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Çilek olarak çocukların sağlığı ve güvenliğini her şeyin üzerinde tuttuklarını belirterek, böyle bir konuda ödül almaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.


Otomobil yataklarını tanıttıkları bir reklam kampanyası hazırladıklarını ve burada arka koltukta emniyet kemeri kullanımının önemine vurgu yapmaya çalıştıklarını anlatan Talha Çilek, "Bunun fark edilmesi ve ödüle değer görülmesi bizi çok mutlu etti. Maalesef trafik kazaları her yıl sayısız can kaybı ya da sakatlanmalara neden oluyor. Bu konuda aşama kaydedebilmemiz için öncelikle anne ve babaların emniyet kemerlerini takmaları, kurallara hassasiyetle uymaları ve bu şekilde çocuklara örnek olmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.



AA


Geri Dön