16 / 04 / 2024

Çilek'in ilgi gören kampanyası Mayıs'ta da devam ediyor!

Çilek'in ilgi gören kampanyası Mayıs'ta da devam ediyor!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.



Çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, gördüğü yoğun ilgili sebebiyle, Mayıs ayında da indirim kampanyasına devam ediyor. Ayrıca First Class, Champion Racer ve Carbeds ürün serisi, lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla mağazalarda minikleri ve ailelerini bekliyor. Seri sonu ürünlerle devam eden indirimlerin yanı sıra bazı fırsat ürünlerinde de özel indirim oranları uygulayan Çilek, yeni ürünlerde de geçerli olan indirim kampanyası ile çocukların yüzünü güldürüyor.


Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu yeni serisi uçak temalı çocuk odası takımı First Class ile çocuk odalarına yepyeni bir enerji getiriyor. Çilek’in özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarladığı First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise first class bir yolcu deneyimi yaşatıyor.


Araba tutkunu minikler için tasarlanan Champion Racer ve Carbeds ürün serisi, çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Champion Racer serisi içerisinde yer alan her ürün, araba yarışı konseptiyle minikleri kendine hayran bırakıyor. Garaj kapısı şeklindeki dolapları, göstergeleri olan çalışma masası ve özel tasarım yatakları, minikleri eğlenceli bir dünyaya taşıyor. Araba şeklindeki Carbeds’ler ise çocuklara kendini bir yarış pilotu gibi hissettiriyor.


Daha çok çocuk düşlerindeki odaya kavuşsun diye, Mayıs ayı boyunca yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunan Çilek, bazı fırsat ürünlerinde ise özel indirim oranları uyguluyor.


Geri Dön