29 / 03 / 2024

Çilek'in indirim kampanyası Ağustos'ta da devam ediyor!

Çilek'in indirim kampanyası Ağustos'ta da devam ediyor!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yaz tatilinin sonuna gelen minikler "Çilek Odaları"yla yeni ders yılına hazırlanıyor. Çilek'in yüzde 40'a varan indirim kampanyası, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle ağustos ayında da uygulanıyor.



Çilek'in yüzde 40'a varan indirim kampanyası ağustos ayında da devam ediyor.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yaz tatilinin sonuna gelen minikler "Çilek Odaları"yla yeni ders yılına hazırlanıyor. Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek'in yüzde 40'a varan indirim kampanyası, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle ağustos ayında da uygulanıyor.


Çilek, seri sonu indirimine ek olarak, bazı fırsat ürünlerinde geçerli özel indirim oranları da sunuyor.


Markanın, teknolojik aksamlar ekleyerek son model bir arabaya dönüştürdüğü GTI Araba Yataklar, opsiyonel müzik sistemi, ışık ve sesleri kontrol eden uzaktan kumandası, LED ışıklı arka sinyali, tampon tasarımı üzerinde panjuru, body kit ve sis farları, üç boyutlu egzoz tasarımı, LED ışık efektli yıldız jantı ve koruma amaçlı sünger dolgulu deri iç döşemesi ile çocukları hayal dünyalarının başkahramanı yapıyor.


Yeni serisi uçak temalı çocuk odası takımı First Class ile çocuk odalarına kokpit havası getiren Çilek'in özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocukları düşünerek tasarladığı yeni takımı, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise first class bir yolcu deneyimi yaşatıyor.


Çilek'in futbolsever çocuklar için tasarladığı Football serisi de her detayıyla dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla odaları stadyuma dönüştüren seri, perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.


AA


Geri Dön