20 / 04 / 2024

Çilek’in yeni reklam kampanyası başladı!

Çilek’in yeni reklam kampanyası başladı!

Dünya çocuklarının odasını süsleyen Çilek’in yeni reklam kampanyası başladı. 26 Haziran’da televizyonlarda yayınlanmaya başlayan reklam filminin ana teması; “Çilek’le Çok Kolay”...



Bebek, çocuk ve genç odasında dünyanın fikir babası olan Çilek’in yeni reklam kampanyası reklam ajansı Concept tarafından hazırlandı. 26 Haziran’da yayınlanmaya başlayan reklam filminin ana teması çocuk olmanın zorluklarından yola çıkarak, Çilek ile çocuk olmanın kolaylığı ve eğlencesini vurguluyor.


Yaşı, boyu, cinsiyeti, sevdikleri farklı olsa da, her çocuk hayal kurar. Öyle ki, bazen sadece bir tahta kılıçla korsan olup denizleri aşıyorlar, bazen de minik bir oyuncak arabayla dünyanın en hızlı yarışçısına dönüşebiliyorlar. Çocuklara hayallerini gerçekleştirebilecek eğlenceli ortamlar sunmayı hedefleyen Çilek’in yeni reklam filminin hikayesi de bunun üzerine kuruldu. Reklam kampanyasının ana fikrini anlatan Talha Çilek; “Büyüklerin dünyasında çocuk olmak her zaman zordur. Okul müsameresinde herkesin önünde gösteri yapmak, herkesin içinde şarkı söylemek, ödevleri yetiştirmek ya da sana ait bir ortamda istediğin gibi özgürce eğlenebilmek… Çilek ise her zaman çocukların rahatlığını, mutluluğunu ve hayallerini düşünen bir marka olarak; tasarımları ile çocuklara hayal ettikleri oyun alanlarını sunan, kendi özgür alanlarını oluşturan, daha fazla hayal kurabilmelerine olanak sağlayanan ve hayal güçlerini geliştiren, yaratıcılıklarını artıracak ortamlar sağlıyor. Çocukların kendilerini en mutlu ve rahat hissettikleri yer odalarıdır. Bu mutluluğu ve rahatlığı onlara verdiğimizi sunmak için, Çilek’le Çok Kolay” temalı üç farklı film çekildi. Filmlerle birlikte yayına girecek olan radyo reklamları ve kampanyanın devamında yapılacak iletişimin tüm ayaklarında “Çilek’le Çok Kolay” duygusu veriliyor. Yayına giren reklam filmleri, eşzamanlı olarak dijital ve sosyal medyada da yer alacak” dedi.

 

Çilek’ten çocukların hayatını kolaylaştıran tasarımlar…

Yeni reklam kampanyası, Çilek’in çocukların hayatını kolaylaştıran tasarım çizgisini ve ürünlerini ön plana çıkarıyor. Bu kampanyayla amaç, Çilek odalarının kalitesi, yüksek standartları ve tasarımlarıyla çocukların hayatlarını kolaylaştırdığını vurgulamak. Daha da önemlisi, korsan, prenses, otomobil yataklı odalar gibi temalı tasarımları hayata geçiren ilk marka olan Çilek’i, çocuklara hayallerinden de fazlasını veren, onları kolayca mutlu eden, onları düşünen bir marka olarak konumlamak.




Geri Dön