20 / 04 / 2024

Çilek'in yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor!

Çilek'in yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yüzde 40'a varan indirim kampanyasını yeni ders yılına hazırlananlar için sürdürüyor. Çilek mağazalarında yeni ders yılına hazırlanan minikleri bekliyor.



Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yüzde 40'a varan indirim kampanyasını yeni ders yılına hazırlananlar için sürdürüyor.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, çocuklarının yaşam alanlarında mutlu ve rahat zaman geçirmesini isteyen aileler, tercihini Çilek'ten yana kullanıyor. Çilek'in uzman tasarım ekibi tarafından çocuk sağlığı düşünülerek tasarlanan odaları, yüzde 40'a varan indirim oranlarıyla Çilek mağazalarında yeni ders yılına hazırlanan minikleri bekliyor.


Futbolsever çocuklar için tasarlanan serinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı stadyuma dönüştüren Football serisi, perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.


Araba meraklısı minikler için tasarlanan Champion Racer ve Carbeds ürün serisi de çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Champion Racer serisi içerisinde yer alan her ürün, araba yarışı konseptiyle minikleri eğlendiriyor. Garaj kapısı şeklindeki dolapları, göstergeleri olan çalışma masası ve özel tasarım yatakları, minikleri eğlenceli bir dünyaya taşıyor. Araba şeklindeki karyolalar ise çocukların kendisini bir yarış pilotu gibi hissetmesini sağlıyor.


Özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan First Class serisi ise çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise firstclass bir yolcu deneyimini yaşatıyor.


AA


Geri Dön