10 / 05 / 2024

Çilimli'deki binaların çehresi değişecek!

Çilimli'deki binaların çehresi değişecek!

ÇİLİMLİ Belediyesi örnek bir meclis karar alarak merkezdeki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak adına tamamen kendi imkanlarıyla merkezde bulunan bütün binaların aynı renge boyanması projesini hayata geçirdi.



Belediye Başkanı Muhsin Yavuz,  yaptığı açıklamada bu çalışmaların uzun süredir düşünülen bir proje olduğunu hatırlatarak, merkezdeki tüm binaların aynı renge boyanacağını kaydetti. Başkan Yavuz, "Çilimli'nin artık yeni bir görüntüye bürünecek. Çilimli adına yapılacak daha çok iş var. Her şey daha güzel bir Çilimli için'' diye konuştu.


İlçede alt yapı çalışmaları açısından; kanalizasyonun yüzde 100 oranında tamamlandığını kaydeden Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ''Su sorununu kökten çözdük. Çilimli su hattı ve depoları modern bir projeyle otomasyon sistemi çerçevesinden komple yeniledi. Bu şekliyle 35 bin nüfusa hitab edebilecek kapasiteye sahip. Şebekemizle ilçemizde su sorununu artık ortadan kaldırdık" dedi. 


Doğalgaz: Hayaldi gerçek oldu

İlçeye 'Gelemez' denilen doğalgaz ile buluşturduklannı da söyleyen  Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, "İlçemizde an itibariyle yüzde 70 oranında  hizmet verilmekte olan doğalgaz bu yıl yapılacak çalışmalarla, 2015 yılı sonunda doğal- gazın yanmadığı mahalle kalmayacak" şeklinde konuştu. 


 Çilimli'de 275 konut, 1 'er adet Ticaret Merkezi ve Cami ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi înşaatı işi adı altında yapılmakta olan İlçede alt yapı çalışmaları açısından; Çilimli 2. Etap TOKÎ inşaatının yüzde 95 'inin kanalizasyonun yüzde 100 oranında yapımının tamamlandığını söyleyen Başkan mamlandığını kaydeden Çilimli Belediye Muhsin Yavuz, "Yapımı yüzde 95 tamamlanmış olan 275 konut, ticaret merkezi ve camii bulunan projenin Çilimli için büyük bir adım. Teslimat nisan ayı başınsa hak sahiplerine yapılacak. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 


Star Ek


Geri Dön