23 / 04 / 2024

Çimentaş İzmir Çimento yönetim kurulu görev dağılımı!

Çimentaş İzmir Çimento yönetim kurulu görev dağılımı!

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında yapılan yönetim kurulu görev dağılımını ve yönetim kurulu komitelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...



Açıklama şöyle:


"Şirketimizin 08.05.2015 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu görev dağılımı yapılmış ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Walter Montevecchi'nin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Francesco Caltagirone'nin, Murahhas Azalığa Veysi Taner Aykaç'ın seçilmesine karar verilmiştir."


Kurumsal Yönetim Komitesi


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği doğrultusunda, 08.05.2015 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Kurumsal Yönetim Komitesi'nin 3 üyeden oluşmasına, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın İlhan F. Gürel'in Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı, Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın Marco Maria Bianconi ile Şirket Yatırımcı İlişkileri Sorumlusu Sayın Gökçe Oyal Püskülcü'nün Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmelerine, oluşturulan komitenin; Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesinin görevlerini de yerine getirmesine karar verilmiştir.




Riskin Erken Saptanması Komitesi


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği doğrultusunda, 08.05.2015 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin 3 üyeden oluşmasına, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın Taha Aksoy'un Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın Marco Maria Bianconi ile Şirket Muhasebe Müdürü Sayın Vedat Özer'in Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmelerine karar verilmiştir.



Denetim Komitesi



Sermaye Piyasası Kurulu'nun II 17.1 sayılı tebliğin eki Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda 08.05.2015 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Denetim Komitesinin 2 üyeden oluşmasına, buna uygun olarak Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçilen, Sayın İlhan F.Gürel ve Sayın Taha Aksoy'un Denetim Kurulu üyesi olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.







Geri Dön