26 / 04 / 2024

çimento Müstahsilleri Birliği sektörün 100 yılını değerlendiriyor!

çimento Müstahsilleri Birliği sektörün 100 yılını değerlendiriyor!

Türkiye çimento Müstahsilleri Birliği (TçMB), çimento sektörünün 100   yıllık gelişimi hakkındaki değerlendirmelerini ve gelecek yüzyıla ilişkin hedeflerini 6 Ocak 2011 günü çırağan Palace Kempinski"de düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak



 Hayatın yapıcı gücü, kalkınma ve büyümenin sembolü, Türkiye"nin ilk sanayi dalı çimento sektörü, kuruluşunun 100. yılını kutluyor. Yüzyıllık tarihinde 1. Dünya Savaşı, Kurtuluş Savaşı, 2. Dünya Savaşı gibi pek çok tarihi olaya tanıklık eden ve bu süreçte Türkiye"nin kalkınmasında œyapıcı güç olarak rol oynayan Türk çimento Sektörü ikinci yüzyılına, bu tarihi değerlendirme ile giriyor.
Türkiye çimento Müstahsilleri Birliği (TçMB), çimento sektörünün 100   yıllık gelişimi hakkındaki değerlendirmelerini ve gelecek yüzyıla ilişkin hedeflerini 6 Ocak 2011 günü çırağan Palace Kempinski"de düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.

Türkiye çimento Müstahsilleri Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İğnebekçili ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirilecek.

Tarih:   6 Ocak 2011
Saat: 10.30
Yer:   çırağan Plaaca Kempiski/şžimal Salonu

 


Geri Dön