29 / 03 / 2024

Çimsa'nın iş ortakları buluşması yapıldı!

Çimsa'nın iş ortakları buluşması yapıldı!

Çimsa'nın iş ortakları buluşması gerçekleşti. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ozhatay, " Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz " dedi.



Çimsa'nın İş Ortakları Buluşması, 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ozhatay, "Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz" 


ÇİMENTO ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan ÇİMSA'mn İş Oran Buluşması, Kozyatağı Hilton Otelinde gerçekleştirildi. 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada» katkı w desteklerinden dolayı 45 iş ortağına plaket verildi. 


Büyüme arttı Toplantının açılış konuşmasını yapan Çimsa Genel Müdürü Nevra özhatay, çimento sektörünün, birbiri ardına gerçekleştirilen konut. AVM gibi büyük inşaat projeleri, dev altyapı yatırımlarının yanı sıra hız kazanan kentsel dönüşüm sayesinde büyümesini sürdürdüğünü vurguladı. 


Memnuniyeti önemli Buna bağlı olarak Çimsa'nın müşteri memnuniyetine öncelik verdiğini belirten özhatay. "Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik özel ürün ve hizmetler geliştiriyoruz, sadece iç pazarla kalına>ıp dünyanın geniş bir coğrafyasında 61 'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Dünyada ve "lürkiyede Çimsa'yı daha da güçlendirmek için çalışıyoruz ' dedi 


Afyon Odak


Geri Dön