26 / 04 / 2024

Çınaroğlu Mimarlık her yapının tasarımını gerçekleştirecek!

Çınaroğlu Mimarlık her yapının tasarımını gerçekleştirecek!

İzmir Ayrancılar Mahallesi'nde hizmete giren Çınaroğlu Mimarlık, Ayrancılar'ın değil tüm Torbalı'nın mimari yapısını kâğıda dökecek. Barış Manço Caddesi üzerindeki işletmede, konut tasarımlarının yanı sıra her türlü yapının tasarımı gerçekleştirecek.



Geçtiğimiz aylarda Ayrancılar Mahallesi'nde hizmete giren Çınaroğlu Mimarlık, sadece Ayrancılar'ın değil tüm Torbalı'nın mimari yapısını kâğıda dökecek. Barış Manço Caddesi üzerindeki işletmede, konut tasarımlarının yanı sıra her türlü yapının tasarımı gerçekleştirilecek. Genç işletmeciler Ömer Bayam ve eşi Merve Bayam tarafından açılan Çınaroğlu Mimarlık, kısa sürede inşaat firmalarının gözdesi haline geldi. 


MÜŞTERİMİZİN HER TÜRLÜ PROJESİNİ ÇİZİYORUZ


Sadece proje değil, daha mutlu ve özgür bir yaşam ürettiklerini söyleyen Mimar Ömer Bayam, "Mimari Proje Üretim süreci bütüncül ve her kademesinde koordineli çalışmayı ön plana çıkarmaktadır. Biz de tasarımın ilk aşamasından başlayıp, çevresel bileşenlerden sosyo-kültürel bileşenlere kadar projeyi ele alıp müşterilerimizin isteği doğrultusunda daha fonksiyonel ve zengin bir proje haline getiriyoruz" dedi. 


'ÇAĞI VE TEKNOLOJİYİ TAKİP EDİYORUZ' 


İlk aşamadan son aşamaya kadar titizlikle çalışarak yaratıcı tarzlarda, farklı ölçeklerde projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Bayam, "Çınaroğlu Mimarlık olarak çağı sürekli takip eden, bireyin ve toplumun ihtiyaçlarını mimari zeminde, modern bir çizgide tasarlayıp yenilikler üretmeyi benimsedik" diye konuştu. 




Torbalı Ege Gazetesi


Geri Dön