19 / 03 / 2024

City Center Esenyurt satılık daire!

City Center Esenyurt satılık daire!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

City Center Esenyurt satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Metrekare birim fiyatının 1.750 dolardan başladığı City Center Esenyurt projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...




İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen  City Center  Esenyurt projesi 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. City Center Esenyurt projesi Özyurt A.Ş tarafından hayata geçiriliyor.


City Center Esenyurt satılık daire fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz. 2014 yılında tamamlanması hedeflenen City Center Esenyurt projesi teslimlerinin 2015 Şubat ayında yapılması planlanıyor.


City Center Esenyurt projesi içerisinde yer alan rezidans, ofis ve AVM alanları, hükümet konağı, belediye binası, ilçe emniyet binası ile Türkiye'de ve dünyada bir ilk gerçekleşiyor.


City Center Esenyurt satılık daire!


City Center Esenyurt satılık daire fiyatları metrekare olarak 1.750 dolardan başlayarak değişiyor. City Center Esenyurt ödeme koşulları kapsamında peşinat ödemesi yok. Esenyurt City Center ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz ödemeler yapılıyor.


1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı City Center Esenyurt projesinde rezidans daireler 70 metrekareden başlayıp, 180 metrekareye kadar değişiyor. City Center AVM Esenyurt projesinde 130 adet mağaza bulunuyor.


Esenyurt City Center iletişim!


City Center Esenyurt satış ofisi telefon: 0212 450 25 61

Esenyurt City Center adres                : Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. No:79  Esenyurt/ İSTANBUL, TÜRKİYE 


Özyurt A.Ş City Center vaziyet planı!


City Center Esenyurt satılık daire!


City Center Esenyurt nerede?


City Center Esenyurt satılık daire!



Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön