24 / 04 / 2024

City Center Esenyurt'ta dairelerin yüzde 45'i sahiplerini buldu!

City Center Esenyurt'ta dairelerin yüzde 45'i sahiplerini buldu!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

Türkiye'de ve dünyada bir ilke imza atan Özyurt A.Ş. kamu binaları, rezidans daireleri, ofis alanları ve alışveriş merkezini City Center projesiyle bir araya getiriyor. Projede satışa sunulan dairelerin %45'i sahiplerini buldu...



Hazır beton endüstrisi, taş ocağı işletmeciliği, asfalt üretimi, inşaat taahhüt işleri, kamu projeleri gibi alanlarda faaliyet gösteren Özyurt A.Ş., Esenyurt'ta birçok anlamda ilkleri taşıyan bir projeye imza atıyor.


Esenyurt Belediyesi ile kat karşılığı modeliyle hayata geçirilen City Center, bölgenin yeni merkezi olacak. 200 bin metrekare inşaat alanına sahip proje bünyesinde hükümet konağı, belediye binası, ilçe emniyet binası, rezidans, ofis blokları ve alışveriş merkezi yer alacak.  Satışa sunulan dairelerin %45'inin sahiplerini bulduğu projeye, yoğun ilgi gelirken, ofis alanları için birçok kurumsal firmadan da talep geliyor.


Özyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özyurt; "Esenyurt'ta inşasına devam ettiğimiz  City Center  projemizi Mayıs'ın 21'inde lanse ettik ve satışına başladık. Lansman sonrasında başlayan satışlarımıza ilgi gayet iyi oldu. Haziran'ın başı itibariyle özellikle geçtiğimiz hafta sonu satış ofisinde çok sayıda ziyaretçi ağırladık. Bunların içinde bir çok kurumsal firma da yer alıyordu. Yurt dışından da hatırı sayılır bir talep var. Aynı zamanda hem ofis hem de rezidans dairelerimizden alanların sayısı da oldukça yüksek. Şuana dek City Center projemizde satışa sunduğumuz ofis ve rezidansların %45'inin satışını tamamladık." dedi.


170 MİLYON DOLARLIK YATIRIM


Arsa hariç 170 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen City Center, Esenyurt'un en kapsamlı projesi olarak öne çıkıyor. 80 ve 180 metrekare arasında değişen 250 rezidans dairenin ve 175 adet ofisin yer aldığı projede, avantajlı ödeme planlarıyla daire sahibi olmak mümkün.


Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin sunulduğu City Center, metrekaresi 1.750 dolardan  başlayan fiyatlarla ve %1 KDV avantajı ile satışa sunuldu.


ESENYURT'UN YENİ MERKEZİ OLACAK


City Center, bünyesinde yer alan kamu binalarıyla bölgenin yeni merkezini oluşturacak. 130 mağazanın yer aldığı 64 bin metrekarelik alışveriş merkezinin de bulunduğu proje Esenyurt'tun en hareketli noktası olacak.


Projede Haziran ayı sonuna kadar lansmana özel, 0 peşinat ve 36 aya kadar vade farksız eşit taksitli satış imkanı sunuluyor.


DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR


Dünyada ilk kez kamu binaları, rezidans daireleri ve alışveriş merkezini bir araya getiren City Center, karma proje konseptinde çığır açan bir düzen oluşturuyor. Mimarisinde Tures Mimarlık - Dr. Mehmet Alper'in imzasını taşıyan proje, ofis alanları için de büyük avantajlar sunuyor.


Daire seçenekleri ve ofis çözümleriyle her zevke hitap eden projede, deluxe ofis ve Premium ofis tipleriyle lüks donatılara sahip ofis blokları oluşturuluyor.


Kamu binalarına yakınlığıyla ofisler için bir çok anlamda kolaylık oluşturan proje, şirketlerin tüm işlerini en hızlı şekilde yürütülebilmesine olanak sağlıyor.  İnşaatı hızla süren ve %40 tamamlanma oranına erişen proje 2014 yılında tamamlanacak.


Telefon: (0212) 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com




projeye sor



Geri Dön