18 / 04 / 2024

City Line Bayrampaşa’da dükkanların metrekaresi 8 bin TL!

 City Line Bayrampaşa’da dükkanların metrekaresi 8 bin TL!

Firma: Semerkand Yapı

Proje: Bayrampaşa City Line

Semerkand Yapı projesi olan Bayrampaşa City Line’da dükkan satışları devam ediyor. Peşin alımda yüzde 10 oranında indirimin uygulandığı projede teslimler 2014 yılında gerçekleşecek




Bayrampaşa’da 3,5 dönüm arazi üzerinde hayata geçen City Line projesi  Semerkand Yapı  imzası taşıyor. Projenin inşaat alanı 12 bin 500 metrekareye kadar ulaşıyor. Tek blokta 15 katlı olarak inşa edilecek olan Bayrampaşa City Line’da 35 konutun yanı sıra 11 adet de dükkan yer alıyor. Projede yer alan dükkanların büyüklüğü 68 metrekare ile 712 metrekare arasında değişiyor.


Bayrampaşa City Line projesinde yer alan dükkanlar metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projede süpermarket, banka şubesi, kuaför ve kuru temizlemecinin yanı sıra ev eşyası satan dükkanlara kadar geniş bir yelpazeye sahip olan ticari ünitelerin ödemesi için kredi kullanmak mümkün. Projedeki dükkanlar 28 Şubat 2014’te sahiplerine teslim edilecek.


Bayrampaşa City Line’nın ödeme planında tamamı peşin ödemelerde yüzde 10, yarısı peşin ödemelerde ise yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. Diğer ödeme seçeneğinde ise yüzde 50 oranında peşinat ödendikten sonra kalan tutar 18 ay boyunca vadelendiriliyor. 


Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’ne ve Metro durağına 300 metre, TEM otoyoluna, E5 karayoluna ve Otogar’a 3 kilometrelik yakınlıkta bulunan  Bayrampaşa City Line  projesi lokasyon sahiplerine kolay ulaşım imkanı sunacak.



0212 437 38 36

http://www.semerkandyapi.com/

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön