19 / 04 / 2024

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..



 Cityscape Turkey 2017 ileri bir tarihe ertelendi. İşte yapılan açıklama şöyle:


Cityscape, oluşturduğu tüm platformlarda küresel standartlarda en üst seviyede hizmet sunmayı ve en yüksek katkıyı sağlamayı hedefler. Cityscape Turkey’i de aynı amaç ve misyonla, Türkiye gayrimenkul sektörünün ulusal ve uluslararası arenada hak ettiği noktalara taşınmasına katkıda bulunmak ve en kısa sürede önemli bir küresel platform oluşturmak amacıyla hayata geçirdik.


2017 başı itibarıyla gayrimenkul sektöründeki pozitif gelişmelerin yanı sıra önümüzde bulunan referandum süreci ve gayrimenkul sektörüne yönelik yeni düzenlemelerin, özellikle yabancı yatırımcılara ilişkin mevzuatta yapılması planlanan olumlu gelişmelerin netleşmesi ve yürürlüğe girmesiyle birlikte; gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki küresel platformunu oluşturan Cityscape Turkey’nin de misyonunu en ideal şekilde gerçekleştireceğine inanıyoruz.


Bu yaklaşım doğrultusunda; 23-25 Mart 2017 tarihlerinde planlanan Cityscape Turkey fuarını, sektöre katkımızı en üst seviyeye çıkarmak üzere ileri bir tarihe erteleme kararı aldık.





Geri Dön