19 / 04 / 2024

Cizre'de imara açılan sokakların altyapı çalışmaları başladı!

Cizre'de imara açılan sokakların altyapı çalışmaları başladı!

Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi, Sur Mahallesi Şahin Tepesi’nde imara yeni açılan cadde ve sokaklarda alt ve üst yapı çalışmalarına başladı.



Cizre Belediyesi kanalizasyon ve su işleri ekipleri tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan Şahin Tepesi’ndeki cadde ve sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından üst yapı çalışmaları başlatıldı. Eskiden toz ve çamurdan geçilmeyen Şahin Tepesi’ndeki cadde ve sokaklar yapılan çalışmalarla yeni görüme kavuşurken, yazın oluşacak toz ve kışın da meydana gelecek çamur sorunu da sona erdi.

Çalışmaları yerinde denetleyen Cizre Belediyesi Eşbaşkan Yardımcısı Metin Bayık, belediye olarak Şahin Tepesi’nde yeni şehir imar planın uygun yollar açtıklarını belirterek, "Bizler bu yol ve caddelerde önce alt yapı çalışmalarını tamamladık daha sonra da imar planına uygun cadde ve sokakları açarak üst yapı çalışmalarına geçtik. Kısa süre sonra bitireceğimiz üst yapı çalışmalarıyla Şahin Tepesi’nin su sorunu da çözülmüş olacak. İlçe genelinde devam eden çalışmaların tamamlanması ile birlikte ilçemizdeki cadde ve sokaklar yeni bir görünüme kavuşacaktır. En büyük amacımız şehrimizi yaşanılabilir bir kent yapmaktır.Bizlerde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.



Hürriyet 


Geri Dön