18 / 04 / 2024

Claire Sweeney Türkiye'deki evini Twitter'dan satıyor!

Claire Sweeney Türkiye'deki evini Twitter'dan satıyor!

İngiliz aktris Claire Sweeney, kazandığı parayla bir sürü emlak aldığını ama Türkiye'den ev aldığına çok pişman olduğunu ve bu evi satın almak isteyenlerin Twitter'dan kendisine teklif verebileceğini belirtti.



İngiliz aktris Claire Sweeney, kazandığı parayla bir sürü emlak aldığını ama Türkiye'de emlak almasının tam bir facia olduğunu söyledi. 


Sweeney, reklam oyunculuğundan çok para kazandığını ve parasını emlağa yatırım yaparak değerlendirdiğini söyledi.

 

Türkiye'de nerede olduğunu açıklamadığı bir evi bulunduğunu da belirten Sweeney, bu evi aldığına çok pişman olduğunu ve satın almak isteyenlerin Twitter'dan kendisine teklif verebileceğini belirtti.

 

Daily Telegraph gazetesine konuşan Sweeney, "Satın aldığım en kötü şey Türkiye'de bir evdi. Hevesle ve bir hayli de iyi fiyata aldım ama almamalıydım. Oraya hiç gidemiyorum, satamıyorum ve uzun zamandır orada öyle duruyor. Sekiz yıl önce 250 bin sterline (yaklaşık 960 bin TL) aldım ve başımdan atmak için yarı fiyatına satarım. İlgilenen varsa Twitter'dan benimle temasa geçsin" dedi.

 

43 yaşındaki Claire Sweeney, 14 yaşında şarkı söylemeye başladı. Kariyerine 1989 yılında TV dizisi "Brookside"daki rolüyle başladı. Daha sonra "Chicago", "Guys and Dolls", "Educating Rita" ve son olarak da "Sex in Suburbia" gibi Londra müzikallerinde başrol oynadı.


Vatan


Geri Dön