20 / 04 / 2024

Clarion Hotel Mahmutbey kapılarını açtı!

Clarion Hotel Mahmutbey kapılarını açtı!

İstanbul'da iş dünyasına hizmet verecek bir otel daha kapılarını açtı. Piyasada Scooter markasıyla bilinen Macro A.Ş.'nin yatırımı olan beş yıldızlı tesis, Mahmutbey'de TEM Otoyolu'yla Basın Ekspres Yolu'nun kesiştiği noktada bulunuyor.



245 odası bulunan otel, Amerikalı Choice Hotels international'ın bünyesindeki 11 otel zincirinden biri olan Clarion ismiyle faaliyet gösterecek. Amerikalı grubun lüks otel markası olan Clarion'un Türkiye'de şu anda biri Kahramanmaraş'ta, ikisi İstanbul'da olmak üzere üç oteli var. İstanbul'da bu isimle hizmet verecek iki otelin daha inşa halinde olduğunu belirtelim. Yaklaşık 35 milyon dolara mal olan Clarion Hotel Mahmutbey'in, çeşitli büyüklüklerde 12 toplantı salonu var. Ayrıca otelde 2 bin metrekare SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu ve mağaza gibi çeşitli sosyal alanlar bulunuyor. 


Otelin sahibi Türkiye'nin önde gelen ayakkabı üreticilerinden biri olunca, otelde düzenlenebilecek aktivitelerden biri de bayi toplantısı oluyor. Nitekim Macro AŞ. de daha önce Antalya'da yaptığı şubat ayı bayi toplantısını kendi otelinde gerçekleştirmeye karar vermiş. Türkiye genelinde 500'ün üzerinde bayisi olan firma, bayilerini gruplar halinde otelde ağırlamış. Böylece hem önümüzdeki kış sezonu siparişlerini almış, hem de otelin hizmete girdiği ilk günlerde yaşanabilecek aksaklıklar önceden tespit edilmiş. Macro AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu, otelin altyapı bakımından Clarion'un istediği standartların çok üzerinde olduğunu belirtiyor. Bu yüzden otelin İstanbul'da düzenlenecek çeşitli uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması bekleniyor. 


Para


Geri Dön