26 / 04 / 2024

Clavis Polimer Teknolojileri Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!


Clavis Polimer Teknolojileri Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Kemal Çilek imzasıyla kuruldu.




Clavis Polimer Teknolojileri Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Kemal Çilek imzasıyla kuruldu. 


Clavis Polimer Teknolojileri Ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİa. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c. Her türlü yapı kimyasalları, yapıştırıcıları, mastik su yalıtımı ve zemin kaplamalarının imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Teknolojik bilgi yönetimi, üründe ve üretim süreçlerinde danışmanlık yapmak. KİMYEVİMADDE VE KİMYEVİBOYA a. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve toptan ticareti yapmak b. Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak. c. Her türlü sınai, zirai ve ticari amaçlarla kullanılan organik ve inorganik kimyasal maddelerle, oto ve sanayi yağları, reçine, boya, tiner ve sair incelticiler, zamklar, kimyasal katalizörler, kimyevi maddeler ile gübrelerin ilk ve yardımcı unsurlarının üretimini, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alım satım, ithalat ihracat, komisyonunu, dağıtım ve pazarlamasını yapmak. d. Suni gübre imali, alımı, satımı, toptan ve perakende pazarlama, dağıtımını yapmak. e. Her türlü temizlik malzemeleri, sıvı, toz ve katı deterjan çeşitleri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların imalini, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımı, satımı, ithalini, ihracını, komisyonunu, dağıtım ve pazarlamasını yapmak. f. Her türlü tekstil kimyasallarının alımı, satımı, ithalatı,ihracatı ve pazarlamasını yapmak. g. Tarımsal alanda gıda alanında ve diğer alanlarda kullanılan her türlü kimyevi madde alımı satımı, ithali, ihracı ve dahili ticaretini yapmak. Şirketin gelişimi için; teknolojik bilgi üretimini, üründe ve üretim süreçlerinde yenilik yapılmasını, ürün kalitesi ve standardının yükseltilmesini, verimliliğinin arttırılmasını, üretim maliyetlerinin düşürülmesini, teknolojik bilginin ticarileştirilmesini, rekabet öncesi işbirliklerinin geliştirilmesini, teknoloji yoğun üretim, girişimcilik ve bu alanlara yönelik olarak, sanat eğitim araştırma, geliştirme, programlama, piyasa araştırma merkezi kurabilir, işletebilir, ortaklıklar tesis edebilir, yurt içinde ve yurt dışında danışmanlık yapmak, yatırımlar yapmak, yurt içinde ve yurt dışında benzer faaliyetlerde bulunan şirketlere katılmak, ortak olmak ve/veya bunları devralmak.



Clavis Polimer Teknolojileri Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Adres; Eğitim Mah.Ahsen Çıkmaz Sk. Sadıkoğlu Plaza 5 No:12/35 Kadıköy 


Geri Dön