19 / 03 / 2024

Club Flipper'a haciz şoku!

Club Flipper'a haciz şoku!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu.



Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine haciz geldi.


Yalıkavak mahallesi tilkicik koyunda bulunan Club Flipper’in devre mülk site yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu. 


Haciz işlemi için gelen memurlara yönetim tarafından tepki gösterildi. Vitanova şirketi alacaklarını tahsil edemeyince Club Flipper yönetimini mahkemeye verdi. Hiçbir şekilde ödeme yapmayan Ergüder Tırnova kendi alacaklarının da olduğunu iddia etti. Bunun üzerine mahkemeye intikal eden konu Tırnova’nın aleyhine sonuçlandı. Vito nova şirketi davayı kazanmasının ardından Club Flipper yönetimini haciz ettirdi. İlk hacizde yönetim ofisindeki malzemeler alındı. İkinci hacizde ise devre mülk sitesinin jenaratörüne el koyuldu. Haciz işlemi tatilcilerin meraklı bakışları arasında gerçekleşti.


Club Flipper devre mülk sitesi adına kısa bir açıklama yapan Ergüder Tırnova, haciz edildiklerini belirterek, "İki sene ödedikten sonra hizmetleri yapmadılar, biz de hizmet yaptıkça paralarını ödedik. Yaklaşık 75 bin liraya karşılık 67 bin lira ödedik” dedi.


Vitanova’nın operasyon müdürü Direnç Güngör ise, “Haciz devre mülk yönetiminin şirkete borcundan kaynaklanıyor. Borcun, şirketlerinin hizmetleri karşılığında devre mülk yönetiminin faturalarını ödememesinden kaynaklanıyor. Tesise ait jeneratörü haczederek hizmetlerinin karşılığını aladık. İki hafta kadar önce de yine devre mülkelerde bir haciz işlemi gerçekleştirdik” dedi.


Hürriyet Yerel





Geri Dön